Werkwijze

Welling Tuinen vertaalt uw persoonlijkheid in uw eigen stukje natuur._DSC2904 (Large)

Welling Tuinen kiest altijd voor kwaliteit. Deze kwaliteit start al in de basis. Ofwel in de eerste kennismaking. Want de basis van een bijzondere tuin bent u altijd zelf. Wij luisteren graag naar uw wensen om uiteindelijk tot een passend tuinplan te kunnen komen. Het resultaat is een eigentijds ontwerp. Een combinatie van uw wensen met onze kennis en ervaring. De kwaliteit ziet u ook terug in de efficiënte werkwijze, het materiaalgebruik en de soort beplanting.

U bent op zoek naar een tuinspecialist die uw ideeën en wensen kan omzetten naar een prachtige tuin? Dan bent u op bij Welling Tuinen op het juiste adres. Wij vertalen uw wensen naar een tuinontwerp met volledig beplantingsplan, dat aansluit bij uw leefstijl, uw tuinbeleving en de uitstraling die past van uw woning of bedrijfspand.

“Van klassieke designtuin naar een stoere, kindvriendelijke en vooral praktische tuin. Samen met Welling Tuinen hebben wij een tuin kunnen creëren die past bij ons en ons gezin. Heerlijk om te zitten, te genieten en voor de kids om te ravotten en te spelen! – fam. Maas–

jibberWerkwijze